Hirdetés

Elhunyt a Szárnyas fejvadász sztárja, Rutger Hauer

|

A színész számos projektben részt vett az évek során, de talán a cyberpunk mozi kapcsán ismerhették a legtöbben a nevét.

Hirdetés

Rövid betegség után, 75 évesen elhunyt hollandiai otthonában Rutger Hauer, aki rengeteg alkotásban közreműködött karrierje során, és ő alakította Roy Bettyt is az 1982-es Szárnyas fejvadászban. A hírt a színész ügynökre is megerősítette.

Hirdetés

Hauer több filmben is szerepelt a '70-es évek során, ám az igazi áttörést a Ridley Scott cyberpunk kalandja hozta meg neki. A 2000-es években is számos alkalommal feltűnt a mozivásznon, hiszen játszott például a Sin Cityben, illetve a Batman: Kezdődik!-ben is. Később pedig videojátékok készítésében is részt vett, ugyanis a Kingdom Hearts III-ban és az Observerben is hallhattuk a hangját.

Nyugodjon békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)