Hirdetés

Ryan Gosling, Chris Evans és a Russo testvérek kémfilmet készítenek a Netflixnek

|

200 millió dollárt szán a Netflix a The Gray Man könyveket feldolgozó projektre, mely a cég eddigi legnagyobb büdzséből gazdálkodó alkotása lesz.

Hirdetés

Egy időben az, hogy egy film a Netflix produckiója, garancia volt a minőségre, de később már jöttek középszerű vagy egyenesen gyenge alkotások is. A The Gray Man kapcsán, az alkotógárdát látva azért van okunk bizakodni.

Hirdetés

A rendezői feladatokat Anthony és Joe Russo vállalták el, akiknek legutóbbi projektje a szinte jelentéktelen, alig pár milliárd dollárt hozó Bosszúállók: Végjáték volt.

A film Mark Greaney The Gray Man könyveire épít, főszereplője Court Gentry lesz, egy bérgyilkos, akit Ryan Gosling alakít. Rá vadászik a Chris Evans által megformált CIA-ügynök. A Netflix azt reméli, a 200 millió dolláros projekt annyira jól sikerül, hogy kémthriller-franchise nő ki belőle, ami már csak azért is könnyen elképzelhető, mert a könyvsorozat jelenleg 10 kötetet foglal magába. Russoék tervei szerint Ryan Goslingot is éveken át elláthatják így munkával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)