Hirdetés

Ryan Gosling ezért mondta le az Öngyilkos osztag Jokerének szerepét

|

A 2016-os Suicide Squad - Öngyilkos osztag akár egy vállalható film lehett volna, ha Ryan rábólint a szerepre annak idején.

Hirdetés

Az első Suicide Squad - Öngyilkos osztag film egy vállalhatatlan katasztrófa volt. A vágástól a sztorin át a karakterekig minden elbukott, és pár elemet leszámítva a DC nagyon gyorsan maga mögött is hagyta az egészet, kezdve Jared Leto nevetséges Jokerével.

Azt már kevesen tudják, hogy Leto előtt egy másik színészt is megkerestek a szereppel: Ryan Gosling is lehetett volna a Joker, de ő egy nagyon specifikus okból nemet mondott.

Hirdetés

Nem a fizetés és még csak nem is a rendező személye volt Gosling problémája. Egyszerűen nem akart aláírni egy több filmre szóló szerződést. A Warner akkor még keményen építette a "sötét és komor" DC univerzumát, így biztosítani akarták, hogy az új Joker hosszútávon a filmes világ része marad. A színész nem tudott kiegyezni a stúdióval, így útjaik elváltak.

Ryan Gosling híresen nem vállal folytatásokat. A karrierje során sosem szerepelt több részes projektekben, így nem volt annyira meglepő, hogy egy filmes univerzum szerepét sem vállalta. Az ügy záró iróniája, hogy hiába erősködött a Warner, az Öngyilkos osztag Jokere végül nem szerepelt több kánonnak számító DC-filmben - a kibővített Zack Snyder: Az Igazság Ligájában láthattuk még egyedül őt, de az ugyebár egy teljesen más történet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)