Hirdetés

Ryan Gosling is csatlakozhat a Fantasztikus Négyeshez?

|

Alakulgat a Marvel saját Fantasztikus Négyes filmje, bár még mindig nem sok konkrétumot tudni arról, hogy kik is lesznek a főszereplők.

Hirdetés

Amikor a Marvel először elkezdte építgetni a saját filmes univerzumát, gyakran meg kellett küzdeniük azzal a problémával, hogy bizonyos, népszerű karaktereik jogait másoknak adták oda.

Ide tartozott a Fantasztikus Négyes csapata is, akiket legutóbb 2015-ben láthattunk a filmvásznon egy igen felemásra sikerült alkotásban, viszont pár évvel ezelőtt kiderült, hogy a Marvel végre a kezébe veheti majd az irányítást egy teljesen új filmben.

Az tavaly kiderült, hogy a rendezésért ugyanaz a Matt Shakman fog felelni, akinek a WandaVíziót is köszönhetjük, viszont a szereplőgárdáról egyelőre nem sokat tudni. Ugye a legutóbbi Pókember filmben John Krasinski alakította a csapatot vezető Reed Richards alternatív mását, viszont később kiderült, hogy ez csak egy vendégszerep volt és a mozifilmben már nem ő lesz Mr. Fantastic.

Hirdetés

Most felröppent egy pletyka a témában, ugyanis a The Hot Mic Podcast legutóbbi adásában Jeff Sneider elárulta, hogy értesülései szerint Ryan Gosling is csatlakozhat a Marvel filmes univerzumához, bár nem teljesen világos, milyen szerepben:

"És akkor ott van az a pletyka arról, hogy Ryan Gosling lesz Sentry az MCU-ban. Azt mondták nekem, hogy ő egy amolyan Superman jellegű karakter. Én ilyesmiről nem halottam, persze. Olyasmiket hallottam, hogy Goslingot a Fantasztikus Négyes miatt keresték meg."

Az sajnos nem derül ki, hogy Sneider honnan hallotta ezt az információt, így egyelőre szigorúan pletykaként tekintünk rá, de mindenképpen elgondolkodtató az ötlet. Ti mit gondoltok? El tudnátok képzelni Goslingot bármelyik szerepben?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)