Hirdetés

Ryan Gosling nem akar enni - sokkoló videó

|

Remek színész, odáig vannak érte a nők, de mégis annyira finnyás, hogy nem akarja megenni a reggelit. Nem gondoltuk volna, hogy Ryan Gosling ekkora csalódás lesz egy napon.

Hirdetés

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezt mindenki tudja, és persze az sem mindegy, hogy az ember milyen táplálékbevitellel kezdi a napot. Egy egészséges étkezés ébredés után a délelőtti fizikai és szellemi tevékenységekhez szükséges energia biztosításával fokozza a teljesítményt.

Ryan Gosling is bizonyára tudja ezt, mégis készült róla egy leleplező videó, amelyen kiderül, hogy nem hajlandó egészségesen étkezni. Meg is osztjuk, derüljön csak ki korunk bálványairól, hogyan mérgezik a fiatalságot torz egészségképükkel, rendetlen életvitelükkel.

Ryan Gosling Won't Eat His Cereal by videobash

Ugye ti esztek rendesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)