Hirdetés

Ryan Reynolds azzal viccelt, hogy ő lenne a következő James Bond, de megbánta

|

A 007-es ügynök rajongói közül sokan nem rajongtak az ötletért.

Hirdetés

Tavaly Daniel Craig végleg elbúcsúzott a James Bond franchise-tól, és bár a rajongóknak konkrét elképzeléseik vannak arról, hogy kit látnának legközelebb öltönyben akciózni (Henry Cavill és Idris Elba is a kívánságlista élén vannak), azonban a karakter sorsát egyengető producerek türelmet kértek. Várhatóan idén ki fog derülni, hogy ki lesz a következő 007-es ügynök, addig pedig csak a találgatások maradnak, na meg az interneten egymásnak feszülő fanok. 

Noha a producerek kikötötték, hogy Bond csakis angol származású és férfi lehet (a bőrszínét nem határozták meg), ez nem zárja ki azt, hogy bárki bejelentkezzen a szerepért, akárcsak a poén kedvéért is.

Hirdetés

Így tett például legutóbb Dwayne Johnson, és most a Deadpool és a Free Guy filmek sztárja, Ryan Reynolds is. Utóbbi a The Times-nak adott interjújában a következőket mondta:

"Úgy hallom, hogy új Bondot keresnek. El tudnál fogadni egy kanadait, amint gint és tonikot kortyolgat martini helyett? Ha igen, akkor érdekelne."

Természetesen az internet gyorsan felkapta a színész szavait, és különféle reakciókat váltott ki a felhasználókból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A többség megértette, hogy James Bond csak egy kitalált karakter, és nem azon múlik a világ sorsa, hogy ki fogja játszani őt, sokakat viszont felháborított az, hogy egy sajátos humorú kanadai - aki leginkább a szókimondó és negyedik falat áttörő Deadpoolról ismert - bújjon a világ (egyik) leghíresebb titkos ügynökének bőrébe. A dühös visszajelzések és az ebből fakadó médiavisszhang arra késztették Reynoldsot, hogy reagáljon és rámutasson a nyilvánvalóra: 

"Esküszöm, hogy egyáltalán nem gondoltam komolyan."

A kérdés azonban adja magát: szerintetek kinek kellene játszania legközelebb a 007-est?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)