Hirdetés

Deadpool szívesen találkozna a Bosszúállókkal, de van egy feltétele

|

Ryan Reynolds szerint csakis akkor lenne értelme közös filmben szerepeltetni Deadpoolt és a Marvel bejáratott szuperhőseit, ha Vasember és a többiek is megszabadulnának a korhatári megkötésektől.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés megmutatta, hogy talán jobb lenne, ha minden Marvel-karakter filmes jogai visszatérnének az anyacéghez. De érthető módon a Sony és a 20th Century Fox sem szeretne lemondani a Peter Parkerből, vagy éppen az X-Men gárdájából kihozható dollármilliókról. A kusza jogi helyzet ellenére Ryan Reynolds szerint király lenne, ha sikerülne összehozni egy közös film Deadpollal és a Bosszúállókkal.

Hirdetés

Ugyan a Total Filmnek adott interjúja elsősorban a Sokkal több mint testőrről szólt, nem maradhatott el egy-két Deadpollal kapcsolatos kérdés sem. A színész ennek kapcsán például elmondta azt is, mit gondol egy esetleges közös filmről a Bosszúállók csapatával:

"Jó ötletnek, de egyben egy nagyon drága ötletnek is hangzik. El tudtok képzelni egy szópárbajt Vasemberrel? Az nagyszerű lenne. De R-besorolásúnak kéne lennie, hogy mindenkit szabadjára engedhessünk. Engedjük ki a szellemet a palackból és nézzük, mi sül ki belőle!"

Más kérdés, hogy a Marvel minden bizonnyal nem hagyná, hogy egy ilyen film lerombolja a szuperhőseiről eddig kialakult, Wade Wilsonnál sokkal visszafogottabb képet. Ráadásul Vasember és a körülötte kialakult csapat jelentős része valószínűleg nem is marad velünk az Avengers: Infinity War után, egy esetleges crossover elkészülte pedig a Thanosszal való összecsapás kiadása előtt szinte kizárt, de utána sincs rá túl sok esély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)