Hirdetés

Ryan Reynolds Deadpool vs. Wolverine filmet akar

|

A kérdés nem az, hogy mi szeretnénk-e látni, hanem az, hogy rá tudja venni emberünk Hugh Jackmant arra, hogy még egyszer kieressze a karmait a bunyó kedvéért.

Hirdetés

Ugyan szinte biztos, hogy a Logan lesz Hugh Jackman utolsó fellépése Rozsomákként, de Ryan Reynolds ebbe nem akar beletörődni. Ha rajta múlna, akkor a következő Deadpool filmben megverekedne az öreg X-Mennel.

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában Ryan Reynolds elmondta, hogy nagyon szeretne összehozni egy Deadpool vs. Wolverine filmet, és nem is akármilyet. Ha kell az egész internetet ráküldi Jackmanre, csak hogy vele szerepelhessen egy közös produkcióban.

"Egy filmben akarom látni Deadpoolt és Wolverinet. Ehhez az kell, hogy meggyőzzük Hugh Jackmant. Ehhez fel kell szólítanom az internet népét, hogy segítsenek ebben az ügyben. Hugh az egyik legjobb emberi lény a világon. Nem csak azért akarom ezt a két karaktert egyszerre, mert valószínűleg lángra lobbantanák a vásznat, hanem mert őszintén bírom őt."

Az biztos, hogy ez a párharc nem a Deadpool 2-ben fog megtörténni, az már túl van a tervezési fázison.

Egyébként a két karakter már összetalálkozott a filmekben, köszönhetően az X-Men Origins: Wolverine sztorijának, amit viszont a legtöbb rajongó éles kritikával fogadott (érthető okokból). Az akkori Deadpool verzió nagyon hiteltelenre és furcsára sikeredett, így érdemes lenne még egyszer, igazából összeereszteni a titánokat. Ha nem emlékeztek, itt megnézhető a nagy bunyó.

Reméljük, hogy a Deadpool 2 lesz annyira sikeres, hogy meggyőzze a stúdiót egy komolyabb produkció létjogosultságáról, és akkor talán láthatunk majd egy Wolverine vs. Deadpoolt. Már ha Hugh is belemegy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)