Hirdetés

Ryan Reynolds elárulta, hogy igazából nem is ő írta a Deadpool egyes poénjait

|

Nem Ryan Reynoldson múlt, hogy a stúdió ellopta a dicsőséget az ütős Deadpool viccekért felelős hölgytől, Blake Lively színésznőtől, Reynolds kedvesétől.

Hirdetés

Nem titok, hogy Ryan Reynolds gyakran íróként is közreműködik azokban a mozifilmekben, amelyekben színészként szerepelt. Ezt van, hogy meg is említik annak rendje s módja szerint a stáblistán, de előfordul olyan is, hogy nem kerül fel a neve az írók közé. Eddig is tudtuk, hogy az első Deadpool mozi többek között az ő fejéből pattant ki, Rhett Reese és Paul Wernick írókkal együtt kísérelte meg újra felépíteni a karaktert a bűn rossz 2009-es X-Men kezdetek: Farkas után.

Azt is ezer és egy alkalommal elmesélték már, hogy a 20th Century Foxnak egyáltalán nem tetszett a korhatáros szuperhős ötlete, így végül Reynolds és a film későbbi rendezője, Tim Miller kiszivárogtattak egy már leforgatott Deadpool tesztfelvételt. Ezt a videót imádta a közönség, a többi pedig már (ahogy azt mondani szokás) történelem.

Hirdetés

Most azonban Reynolds egy interjúban arról mesélt, hogy valójában bizonyos Deadpool poénokat nem is ő írt, hanem felesége, Blake Lively. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy Lively időnként odahuppant mellé, kivette a kezéből a billentyűzetet, és hihetetlenül jó sorokat írt. Reynolds eztán kitért arra is, hogy ő természetesen többször is jelezte a stúdiónak, hogy egyes vicceket nem ő írt, hanem a felsége, a Fox mégsem tüntette fel Lively nevét az írók között. Deadpool megformálója szerint ez azért van, mert az iparág végtelenül szexista. 

Egyelőre nem tudni, hogy a készülő Deadpool 3 kapcsán is besegít-e majd Blake Lively, de az már biztos, hogy ez a mozi lesz az MCU első korhatáros filmje

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)