Hirdetés

Ryan Reynolds jó cél érdekében használta fel a nagyon bugyuta pulcsiját

|

A színes, masnival ellátott csoda gyakorlatilag egy jótékonysági kampány szimbóluma lett.

Hirdetés

Elvileg visszavonult egy időre a filmgyártástól, de azért nem tűnt el teljesen Ryan Reynolds, így hébe-hóba összefuthatunk egy videóban vagy közösségi médiás posztban a közkedvelt színésszel. Nemrég pedig ismét bebizonyította, hogy a poénkodás mellett máshoz is ért, ugyanis egy kampány keretén belül kifejezetten sok pénzt gyűjtött a beteg gyermekek számára.

Hirdetés

Emlékeztek még arra a 2018-as sztorira, amikor Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal tréfája után Ryan Reynolds egy aranyszínű masnival megtoldott, sokféle színben pompázó ruhakölteményben jelent meg, mert meggyőzték, hogy egy ronda pulcsis buliba hivatalos? Valószínűleg mindhárom színész jót nevetett ezen az egészen, ám Reynoldsnak sikerült elérnie, hogy ne csupán egy jópofa ugratás miatt legyen emlékezetes a pulóvere.

A színész ugyanis az Instagram-oldalán újságolta el nekünk, hogy a ronda pulcsija köré felépült kampány segítségével több mint 850 ezer dollárt sikerült összegyűjteniük a Kanadában tevékenykedő, a gyerekek és családjaik életét segítő SickKids Foundation számára. A gyűjtéshez 100 ezer dollárral hozzájárult a kanadai Samsung, és még a Toronto Maple Leafs hokicsapata is aukcióra küldött aláírt pulcsikat, ezzel még tovább növelve az adomány méretét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Deadpool talán egy antihős, de a ronda pulcsis Reynolds tényleg egy igazi szuperhős.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)