Hirdetés

Ryan Reynolds a Marvel Studiosnál járt, beindult a találgatás

|

A színész kirakott egy képet, amin az ismerős felirat előtt pózolt, és állítása szerint Tony Stark szerepére jelentkezett. Ryan Reynoldsról van szó, mi mást is írt volna ki.

Hirdetés

Mióta a Disney bekebelezte a Foxot, a rajongók folyamatosan arról beszélgetnek, hogy most mi lesz Deadpoollal. A Marvel fejesei elég meggyőzően állítják, hogy eszükben sincs letekerni a karakter éléből, de még mindig nem árultak el nekünk semmit sem a konkrét tervekről.

Hirdetés

Ezért van az, hogy amikor Ryan Reynolds kiposztol egy képet az Instagramra, ahol épp egy Marvel Studios felirat előtt áll, rajongók tucatjai kezdenek el találgatni. Merthogy biztosan nem az történt, ami a leírásban van, az tuti. Reynolds ugyanis posztja szerint "Anthony Stark" szerepére jelentkezett. Mókás fickó ő, de ezt már tudjuk ezer éve.

A kérdés most az, hogy vajon tényleg egy megbeszélésen volt-e a fejesekkel. Reméljük, hogy igen, bár a a korábbi Deadpool filmek rendezői szerint valószínűleg még sokat kell várnunk egy újabb felvonásra. Azért kicsit reménykedünk benne, hogy ők tévedtek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)