Hirdetés

Ryan Reynolds még mindig óriási troll, már hirdetőtáblát akar tenni Hugh Jackman udvarára

|

Folytatódik a két színész vicces csetepatéja, amibe időközben már a nevükhöz köthető italmárkák is be lettek vonva.

Hirdetés

Ryan Reynolds és Hugh Jackman barátságos rivalizálása kifejezetten vicces pillanatokat eredményezett már korábban is, ráadásul sikerült már egy kis jótékonykodást is belevinni ebbe az egészbe a Sam's Clubnak köszönhetően. A cég ugyanis egy olyan akciót indított, amelynek keretén belül vásárlással vagy szavazással az emberek letehetik a voksukat a Team Reynolds vagy a Team Jackman mellett.

Valaki pedig picit tovább is vitte a dolgot, ugyanis a hollywoodi hírességek sétányán új külsőt varázsolt Hugh Jackman csillagának, méghozzá úgy, hogy közben tulajdonképpen Ryan Reynolds márkáját, az Aviation Gint reklámozta.

Hirdetés

Természetesen Reynolds is felfigyelt a kompozícióra, és egy másik tweetben már arról érdeklődött, hogy megkapja-e az engedélyt, hogy bekeretezze azt vagy hirdetőtáblát csináljon belőle.

Nem kellett sok idő, hogy a vicces páros másik tagja is beszálljon a buliba, ugyanis később Jackman (aki egyébként a Laughing Man Coffee tulajdonosa) konkrétan nagybetűkkel megtiltotta a dolgot a másik színésznek. Viszont úgy tűnik, ez nem nagyon hatotta meg Reynoldsot, aki válaszként arról elmélkedett, hogy nem tud egyetlen csettintéssel, mágikusan eltüntetni egy hirdetőtáblát Jackman udvaráról.

Nem tudni még, hogyan ér véget ez az újabb csetepaté, de ismerve a két színész korábbi trollkodásait, még az sincs kizárva, hogy tényleg előkerül az a hirdetőtábla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)