Hirdetés

Ryan Reynolds megírt egy teljes karácsonyi Deadpool filmet

|

Két lövöldözés közben a szupermészáros egy éneklős-táncos előadást is bemutatna.

Hirdetés

A Deadpool filmek nagy sikert arattak a Marvel rajongók körében, így amikor a Disney felvásárolta a Foxot, akkor természetesen megígérte, hogy hozza majd a folytatást. Miközben a Deadpool 3 már biztosan érkezik, az is kiderült, hogy voltak tervek egy karácsonyi mozira is.

Ryan Reynolds elárulta, hogy Rhett Reese és Paul Wernick segítségével összeraktak egy teljes forgatókönyvet egy ünnepi produkcióra. Sajnos ez végül sosem készült el.

Hirdetés

Amikor Reynolds a Big Issue magazinnak adott interjújában beszélt a dologról, akkor elmondta, hogy a projekt elveszett a Disney-Fox balhé forgatagában.

"Imádnék egy zenés és táncos számot előadni egy Deadpool filmben. Négy évvel ezelőtt voltak erre terveink, de aztán jött a felvásárlás és a film végül sosem készült el. Nem egy musicalről van szó egyébként, hanem egy teljes, karácsonyi Deadpool filmről. Talán majd egyszer megvalósíthatjuk."

Az ötlet valamelyest megvalósult a karácsonyi hangulattal felturbózott Once Upon a Deadpoolnak köszönhetően, ami gyakorlatilag egy PG-13-as Deadpool 2 volt narrációval, és karácsonyi körítéssel megkenve. Azért reméljük, hogy a teljes ünnepi Deadpool projekt is elkészülhet majd egyszer.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)