Hirdetés

Ryan Reynolds meglepő kijelentést tett a Free Guy 2 kapcsán

|

A Disney elég hamar nyilvánvalóvá tette, hogy folytatást akar, de vajon mit gondol erről a főszereplő?

Hirdetés

Messzire jutott 30 év alatt a Sabrina, a tiniboszorkány Seth-jét és a Buliszerviz Van Wilderét megformáló kanadai színész. Mostanra mondhatni, minden, amihez Ryan Reynolds hozzányúl, arannyá válik. A Deadpool sztárjában és a Wrexham társtulajdonosában a Disney is dollárjeleket lát, mert a tervezett Deadpool 3 mellett a Free Guy folytatásában is erősen számít rá.

A 20th Century Studios égisze alatt született videojátékos produkciót nemcsak a kritikusok fogadták jól, hanem a közönség is szerette. Körülbelül 125 millióból forgatták és csak 321 millió dollárt hozott, de ezt 2021-ben, amikor még csak fokozatosan kezdett magára találni a koronavírus-járvány által két vállra fektetett mozis piac. A pénzeszsák száját szorongató Disney-t már az első hétvége eredménye meggyőzte arról, hogy kell második rész.

Hirdetés

Tavaly ilyenkor a fiktív MMO, Free City öntudatra ébredt NPC-jét, Guy-t eljátszó Reynolds, valamint a film rendezője Shawn Levy is megerősítette, hogy készül a folytatás, de nem szeretnének sietni vele, a hétvégi Just For Laughs fesztiválon azonban már egészen más húrokat pengetett a színész.

Amikor erről a témáról kérdezték, elismerte, hogy van potenciál Guy történetének továbbszövésében, ugyanakkor megkérdőjelezte annak szükségességét. Szerinte teljesen rendben van, ha leforgatnak egy filmet, az sikert arat, aztán mindenki szépen hazamegy. Majd így folytatta

"Bírnám [a második részt.] De biztos, hogy minden kib*aszott filmnek kell folytatás? Tudjátok, van némi huzavona a dologban, ellenállni a vágynak, hogy azonnal azt mondd 'Ó, ha csinálnánk egy folytatást, az értelmet adna az első résznek'. Nem, az első film ad értelmet az elsőnek, és itt meg is állhatsz. Szóval nem tudom, még mindig beszélünk róla"

- zárta mondandóját ebben a témában Reynolds, amiből arra lehet következtetni, hogy nem feltétlenül szeretne még egy franchise-ban benne ragadni, elég neki a belátható időn belül az MCU-ban debütáló Wade Wilson szerepe. Persze a fesztiválon elhangzottak nem jelentik azt, hogy keresztet vethetünk a Free Guy 2-re, Reynolds is meggondolhatja magát pár év múlva, de az sem elképzelhetetlen, hogy nélküle is megcsinálja a Disney, elvégre mi sem egyszerűbb, mint lecserélni egy karakter szkinjét egy videojátékban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)