Hirdetés

Ryan Reynolds reagált arra, hogy Deadpool benne lesz-e a Doctor Strange folytatásában

|

A Super Bowl alatt kiadott trailer és poszter miatt szinte minden Marvel-karakter szóba került, még Deadpool is.

Hirdetés

Már a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatás első kedvcsinálója is megdobogtatta a rajongói szíveket, viszont a nemrég közzétett vadonatúj előzetes egyenesen felrobbantotta az internetet. Számos karaktert láthattunk benne felbukkanni (egyiküknek pedig különösen örültek a filmkedvelők), de abban is biztosak vagyunk, hogy a Marvel még csak egy kis szeletét mutatta meg annak az őrületnek, ami majd a mozikban vár ránk. 

Hirdetés

A találgatások azonban nemcsak a Super Bowl-trailer miatt indultak be, hanem a mellette kiadott ízléses poszternek köszönhetően is, amelyen szintén rejtettek el a marketingesek utalásokat. Az egyik ilyen a What If...-ben már látott Captain Carter lehet, egy másik pedig állítólag Deadpool, akinek sziluettjére elvileg sokszoros nagyításban bukkantak rá a plakátot vizsgáló rajongók. 

Ennek kapcsán persze azonnal megindult a spekuláció az interneten, amely a Variety-nek köszönhetően magához Ryan Reynoldshoz is eljutott. A honlap újságírója megkérdezte a színészt, hogy benne lesz-e a Doctor Strange folytatásában, Reynolds pedig mosolyogva azt mondta, hogy nem kellene beszélnie róla, de nem lesz benne a filmben. A gesztikulációi nem arról tanúskodnak, hogy igazat mond, és Andrew Garfieldból kiindulva már semmit sem hisz el a sajtó, de döntsétek el ti magatok, hogy elhiszitek-e Deadpool megformálójának szavait: 

Ti örülnétek, ha legalább egy cameo erejéig Deadpool is felbukkanna a filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)