Hirdetés

Ryan Reynolds újravágta a Zöld Lámpást, ez lett az eredmény

|

A Deadpoolt alakító színész korábban is elég nyilvánvalóvá tette, hogy nem büszke a Green Lantern filmre.

Hirdetés

Jövőre lesz tíz éve, hogy mozikba került a Zöld Lámpás, amiben Hal Jordant Ryan Reynolds alakította. A film nem kapott kimondottan jó értékeléseket (talán azért, mert nem is volt jó), és ezt Reynolds is elismerte, sőt, mindkét Deadpool filmben viccet csinált belőle. A második rész stáblista utáni jelenetében a szuperhős visszautazik az időbe, hogy kinyírja a forgatókönyvet olvasó színészt.

Hirdetés

Ezzel indul az egyébként 1 óra 54 perc hosszúságú film 27 másodpercesre újravágott változata is, amit Reynolds tett közzé Twitteren. Egy kicsit zavaros, de a színész szerint minden kiszedett jelenettől jó okkal szabadultak meg. A végén feltűnik Tom Cruise.

Az HBO Max egyébként dolgozik egy új Green Lantern sorozaton, melyet az Arrow és a Flash szériák készítője formál. Jó eséllyel nem tűnik majd fel benne Ryan. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)