Hirdetés

Ryan Reynoldsék még többet marhulnak a Sokkal több mint testőr 2. új trailerében

|

Vadonatúj jeleneteket láthatunk a Sokkal több mint testőr folytatásából.

Hirdetés

Kellemes meglepetés volt 2017-ben a Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson főszereplésével készült Sokkal több mint testőr, tipikusan az az akció-vígjáték, amelyben hasonló elánnal röpködnek a poénok és a golyók is. Patrick Hughes (The Expendables - A feláldozhatók 3.) rendezése bevételek tekintetében is jól szerepelt, emiatt egyenes út vezetett a folytatáshoz - csakhogy a koronavírus-járvány miatt sokat tolódott a bemutató. A várakozás azonban hamarosan véget ér.

Hirdetés

A legelső trailer ráhangolt minket a Sokkal több mint testőr 2 sztorijára (a szinkronos változat szintúgy), a legújabb előzetes pedig még több fergeteges jelenetet villant meg. Nem csupán a főszereplőkből láthatunk többet (beleértve az eddiginél több szerepet kapó Salma Hayeket), de Antonio Banderas, Frank Grillo és Morgan Freeman is megkapja a maga beköszönését. 

A Sokkal több mint testőr 2. várhatóan június 17-től lesz látható a hazai mozikban, bár oltási igazolvány fog kelleni hozzá, hogy beülhessünk rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)