Hirdetés

Sacha Baron Cohen lehet a Marvel régóta várt filmes gonosza

|

Ezer éve várják már Mephistót, de könnyen lehet, hogy most tényleg karnyújtásnyira került a karakter MCU-s debütálása.

Hirdetés

Mephisto a Marvel képregények egyik legérdekesebb és legfontosabb antagonistája, így nem meglepő, hogy a rajongók hosszú ideje várják már a pokol urát az MCU-ban is. Pletykáltak debütálásáról anno a WandaVision és a Loki sorozatban, sőt a Doctor Strange az őrület multiverzumában mozifilm kapcsán is, de eddig nem bizonyultak igaznak a híresztelések. Könnyen lehet persze, hogy most is hoppon fogunk maradni, de a legújabb pletykák egészen logikusnak tűnnek.

Arról szólnak ugyanis a friss hírek, hogy Mephisto a készülő Ironheart tévésorozatban fog felbukkanni. A széria megerősített főgonosza Hood lesz, az ő képregényes eredetéhez pedig passzolni Mephisto is. A dolgok ott válnak igazán izgalmassá, hogy elvileg már megvan a szerepre a Marvel Studios kiszemeltje is. Az illető pedig nem más, mint az egykori Borat, Sacha Baron Cohen.

Hirdetés

Az Ironheart képregénysorozat arról a Riri Williamsről fog szólni, akit először a Fekete Párduc 2-ben láthatnak majd a mozinézők, őt Dominique Thorne alakítja. Az említett The Hood szerepében Anthony Ramos lesz látható.

Az eredeti képregényekben The Hood démoni képességeit (mivel ilyenekkel is bírt a szupergonosz) ugyan nem Mephisto, hanem Dormammu adta, simán lehetne egy picike csavarral úgy alakítani a történetet, hogy a pokol hercege lássa el egy kis alvilági extrával a civilben Parker Davis Robbins néven futó bűnözőt. 

Természetesen a hivatalos bejelentésig mindez nem több egy pletykánál.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)