Hirdetés

Saját képregénysorozatot kapott Loki talán legfurcsább variánsa

|

Nem az elnökként tetszelgő Lokiról, de nem is a fiatal változatról van szó.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának egyik legérdekesebb sorozatát kaptuk meg a tavaly debütált Loki képében, ami egészen új oldaláról mutatta meg a Tom Hiddleston által életre keltett karaktert, ráadásul nagyon fontos eseményeket mutatott be.

A széria első szezonjában Sylvie mellett megismerhettük az asgardi istenség más, jóval furcsább variánsait is, akik között voltak kedvesebb, és nem annyira jófej arcok is. Meg volt egy aligátor is, aki látszólag nagyon szeretett harapdálni.

Hirdetés

Alligator Loki egyértelműen a sorozat egyik legkülönlegesebb karaktere volt, és a jelek szerint ennyi elég is a Marvel számára, hogy visszahozza őt. Vadonatúj képregénysorozat indult ugyanis az Infinity Comics keretén belül, amelynek főszereplője a sisakos hüllő. Az írói feladatot Alyssa Wong látja el, a rajzokért Robert Quinn felel, míg a színek Pete Pantazis keze munkáját dicsérik.

A 12 részesre tervezett széria első, Family Bonding című felvonása már olvasható is a Marvel Unlimited felületén, és a folytatások is itt debütálnak majd. Az ismertető szerint Thor egész életében egy testvért ismert, Lokit, akinek a helyét Alligator Loki veszi át, de nem érdemes arra számítani, hogy a hüllő majd kevésbé fog rosszalkodni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)