Hirdetés

Saját kiállítást kapott a Snyder Cut, benne például a karakterek Knightmare-jelmezeivel

|

Tudjátok, a Knightmare az a rémálomszerű jövőkép, ami Az Igazság Ligája moziváltozatában nem kaphatott fontos szerepet.

Hirdetés

Az Igazság Ligája rendezői változatának egyik fontos jelenete a posztapokaliptikus Knightmare időszálhoz tér vissza, amit még a 2016-os Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában láthattunk először a DC Moziverzum berkein belül.

Most, hogy a moziváltozat után a Knightmare (illetve az alternatív jövőképet leuraló, az Igazság Ligáját itt legyőzni képes Darkseid is) végre prominens szerepet kap Zack Snyder saját, négyórás verziójában, a film jövő heti bemutatóját felvezetvén Snyder Cut tematikájú kiállítás nyílt Dallasban.

Hirdetés

Ennek neve #SnyderCut Exhibit lett, és itt például az említett Knightmare kosztümjei is megtekinthetők. Pontosabban Batmané, Jokeré, Meráé, Cyborgé, Deathstroke-é, Flash-é, illetve a jövőbeni rezsim egyik szuperkatonájáé is.

Mindez ebben a videóban is megcsodálható:

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája március 18-án debütál az HBO Maxen, valamint az HBO GO-n is, az utóbbin a világpremier napján máris magyar szinkronnal. A rendezői változat elkészültét, valamint Snyder DC-beli karrierjét nemrég külön cikkben is összefoglaltuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)