Hirdetés

Saját könyvben mesél függőségéről Matthew Perry

|

Szeretné, ha első kézből hallanánk a történetet.

Hirdetés

Valószínűleg nem csak a Jóbarátok rajongói számára ismert háttérinfó, hogy a csapat szarkasztikus viccmesterét, Chandler Binget alakító Matthew Perry viszontagságos éveket  élt át az 1994 és 2004 között futott széria alatt, hiszen komoly alkohol-és drogfüggőséggel küzdött.

A kanadai-amerikai színészt ugyan 2013-ban még díjazták is, amiért rehabilitációs központot nyitott a hasonló helyzettel küszködő sorstársainak, ám a Perry House nevű intézmény csak 2015-ig működött, az egykori Chandler vélt vagy valós problémáin pedig manapság is szívesen csámcsognak a pletykalapok.

Hirdetés

Hamarosan azonban ő maga fog mesélni a világnak a démonaival folytatott harcáról, a Deadline ugyanis nemrég arról adott hírt, hogy a színész egy hét számjegyű szerződést ütött nyélbe a Flatiron Booksszal az emlékiratai megjelentetésére. A könyv a tervek szerint 2022 őszén kerül boltokba, tehát nem is kell éveket várnunk rá.

Az 52 éves Perry a People magazinnak nyilatkozva maga is megerősítette a kötet érkezését, azzal indokolva a döntést, hogy itt az ideje tőle hallanunk a mások által már oly sokszor elmesélt történetet. A Deadline által "őszinte és öntudatos" műként jellemzett könyvben természetesen a Jóbarátok kulisszatitkai is feltárulnak, a kiadó ígérete szerint a Perryre jellemző egyedi humorral nyakon öntve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)