Hirdetés

Saját kvízműsort kap a Harry Potter-univerzum

|

Helen Mirren vezetésével jön Harry Potter: Roxforti Házak Bajnoksága.

Hirdetés

Hamarosan összecsap a Griffendél, a Mardekár, a Hugrabug vagy a Hollóhát, vagyis a Harry Potter-filmek és -regények világának négy nagy Roxforti Háza - magyarul a híres varázslóiskola négy frakciója. Az új projekt tulajdonképpen egy négyrészes kvízműsor, egészen pontosan egy game show lesz.

Nagyszabású show-ra és több száz kérdésre számíthatunk, melyek elvileg a legkeményebb Harry Potter-rajongókat is képesek lesznek alaposan megizzasztani. A műsort nem más, mint az Oscar-díjas és kétszeres Golden Globe-díjas Helen Mirren vezeti. 

Hirdetés

A Harry Potter: Hogwarts Tournament Of Houses, avagy Harry Potter: Roxforti Házak Bajnoksága címet kapó kvízműsor eredetileg a TBS és a Cartoon Network csatornákon kerül adásba, nálunk pedig az HBO GO-n keresztül lesz elérhető. Az ígéretek szerint ez lehet a Wizarding World, vagyis a Harry Potter-féle varázsvilág legnagyobb rajongói eseménye. 

Az alábbi előzetes nagyjából bemutatja, mire is számíthatunk a műsortól. 

A Harry Potter: Roxforti Házak Bajnoksága november 29-én mutatkozik be az HBO GO-n. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)