Hirdetés

Saját másai üldözik Joaquin Phoenixet a Joker: Folie à Deux forgatási videójában

|

A Joker: Folie à Deux még annál is furább film lesz, mint korábban gondoltuk.

Hirdetés

Jelenleg is javában zajlik a Joker: Folie à Deux forgatása, szóval nem keveset kell még várni arra, hogy megérkezzen Todd Phillips új filmjének első előzetese. A 2019-es Joker folytatása kapcsán így egyelőre lesifotókra és olyan videókra vagyunk utalva, mint amilyen az alábbi felvétel.

Valakinek ugyanis sikerült lefilmeznie a Joker 2 forgatását, egészen pontosan azt, ahogy Joaquin Phoenix egy úttesten rohan az autók között, a főszereplőnek pedig nem mindennapi üldözői akadtak.

Hirdetés

A videóban jól látható, hogy egy szürke öltönyös Arthur Fleck, azaz Joker kezd el rohangálni a parkoló autók között, majd egyszer csak üldözőbe veszi őt egy barna dzsekis és egy lila öltönyös Joker "variáns" is. Nyilván egyelőre lövésünk sincs, hogy mindez csak Arthur elméjének játéka, vagy esetleg másról van szó.

A Joker: Folie à Deux a jelenlegi tervek szerint 2024 októberében került majd a mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)