Hirdetés

Saját sorozatot kap a Rick és Morty szupercsapata

|

Amellett, hogy folytatódik a Rick és Morty, jön a The Vindicators-széria is.

Hirdetés

Akit érdekelt az, hogy mi történt, mielőtt Rick és Morty meglátogatták a Visszavágókat a 3. évad 4. részében (ami a Visszavágók 3: Világzúzó visszatér címet viselte, és lényegében le is zárta az interdimenzionális szupercsapat történetét), örülhet: az adult swim egyebek mellett bejelentette a The Vindicators spin-off sorozatot is.

Erica Rosbe, Sarah Carbiener, Dan Harmon és Justin Roiland szériájában a teljes csapat, azaz Szupernova, Vance Maximus, Alan Rails, Crocubot és Noob Noob harcolnak majd bűnözőkkel, megakadályoznak népirtásokat, és hasonló kalandokban vesznek részt. A készítők izgatottak miatta, megmutatják, hogy Rick nélkül is eléggé működésképtelen az alakulat.

Hirdetés

További sorozatok is jönnek: az Alabama Jackson a Robot Chicken spin-offja lesz, az Aquadonk Side Pieces az Aqua Teen Hunger Force mellékszereplőit állítja középpontba, Casper Kelly és Dave Willis pokolban játszódó sitcomjának, a Your Pretty Face is Going to Hellnek világa pedig szintén egy új szériában bővül.

A szériákat egyelőre 8-10-reszesre tervezik, és digitális platformokon fognak debütálni, részben még idén, részben jövőre.

A Rick és Morty részei hamarosan megtalálhatók lesznek az HBO GO kínálatában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)