Hirdetés

Saját sorozatot kap Nick Fury

|

Samuel L. Jackson főszereplésével készül, és cseppet sem meglepő módon a Disney+ kínálatát fogja erősíteni.

Hirdetés

Viszonylag későn szállt be a streaming piac egyre növekvő tortájáért folyó versengésbe a Disney, de kétségtelenül vonzó szolgáltatást tud nyújtani azoknak, akik élnek-halnak a szuperhősös tartalmakért, vagy képtelenek betelni a messzi-messzi galaxisból származó történetekkel. Számukra jó hír, hogy a legtöbb MCU-filmben felbukkanó karakter, Nick Fury köré is szőnek egy sorozatot, melynek részleteit ugyan még hét lakat alatt őrzik, azt már megerősítették a hírt elsőként világgá kürtölő Variety forrásai, hogy Samuel L. Jackson újra felveszi a szemkötőt és a bőrkabátot a produkció kedvéért.

Hirdetés

Kyle Bradstreet írja majd a forgatókönyvet, aki egyúttal az executive producer teendőit is ellátja majd a sorozat körül, amelyet - ahogy minden egyes Disney Plusra gyártott Marvel szériát - a Marvel Studios gyárt le házon belül.

Nick Fury legutóbb a Pókember: Idegenben stáblistás jelenetében került elő egy skrull űrhajó fedélzetén, de egyáltalán nem biztos, hogy a készülő sorozat ezen a ponton veszi fel a fonalat. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy az eddig minden egyes alkalommal kisebb-nagyobb mellékszerepekre kárhoztatott karakter képes lesz-e elvinni a hátán egy, vagy akár több évadot. És persze az is kérdéses, hogy nem unnak-e rá időközben a nézők a szuperhősökre, hiszen várhatóan még Fury előtt megtapasztalhatják, mit tud nyújtani nekik a WandaVision, a The Falcon and Winter Soldier, a Loki, a She-Hulk, a Hawkeye, a Moon Knight és a Miss Marvel.

Ti néznétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)