Hirdetés

Saját sorozatot kaphat a Fekete Párduc 2-ben felbukkanó egyik legrégebbi Marvel-karakter

|

Namor figurájával és Atlantis világával még terebélyesebbé válna a Marvel filmes univerzuma.

Hirdetés

A Black Panther: Wakanda Forever forgatása a legutóbbi csúszásokat követően végre folytatódik, így a Disney és a Marvel tervei alapján továbbra is idén november 11-én várható a premier. A film azonban nemcsak az MCU történetfolyamát bővíti, hanem a legújabb híresztelések alapján egy különleges spin-off sorozatnak is megágyaz.

A Fekete Párduc 2-ben ugyanis várhatóan felbukkan majd Namor karaktere, aki a Marvel egyik legrégebbi figurája, 1939 októberében debütált a Marvel Comics #1 számában. Namor jogait két évvel ezelőtt szerezte meg a Marvel Studios, így a rajongók szerint már éppen ideje lenne, hogy filmben is láthassuk az atlantiszi hőst.

Hirdetés

A Black Panther: Wakanda Forever sztorija hétpecsétes titok, hivatalos forrásból semmilyen részlet nem szivárgott ki. Arra számíthatunk, hogy T'Challa nem fog visszatérni, ugyanis az MCU úgy döntött, hogy Chadwick Boseman emlékét így próbálja megőrizni. A Fekete Párduc szerepét viszont vélhetően a Letitia Wright által alakított Shuri fogja majd átvenni.

A BleedingCool forrásai szerint Namor is felbukkan a filmben, és központi elem lesz majd a Wakanda és Atlantisz közötti konfliktus. A spekulációk alapján Namor úgy debütálhat, mint annak idején a Fekete Párduc az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, vagyis a kisebb szerepet követően önálló sorozatot, sőt akár filmet is kaphat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)