Hirdetés

Saját sorozatot kaphat a The Batman film Colin Farrell-féle Pingvinje

|

Nem a Gotham PD lesz a 2022-ben érkező The Batman egyetlen HBO Max-es spin-off sorozata.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy készül az HBO Maxre Gotham PD munkacímen egy tévésorozat, ami a 2022-es The Batman mozifilm spin-off szériája lesz, vagyis nem a fő filmes DC univerzumban, hanem Matt Reeves filmjének világában játszódik, és nem mellékesen Jim Gordon felügyelőre koncentrál. Most viszont már arról lehet hallani, hogy egy másik spin-off is készülőben van.

Variety értesülései szerint ugyanis Colin Farrel The Batman-es karaktere, Pingvin is saját sorozatot kaphat az HBO Maxen.

Hirdetés

Még csak nagyon korai stádiumnál jár a projekt, de a szóban forgó tévésorozat elvileg azt mesélné el, hogyan jutott fel Pingvin a gothami alvilág csúcsára. A források szerint javában folynak a tárgyalások magával Farrellel, hogy térjen vissza Pingving szerepében a The Batman mozifilm után ebben a sorozatban is, de egyelőre még nem írták alá a szerződést.

A forgatókönyvíró viszont már megvan Lauren LeFranc személyében, szóval a Warner és az HBO Max nagyon is komolyan gondolják ezt a projektet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A közeljövőben tervezett DC-s sorozatokról (legyen az élőszereplős vagy animált) egyébként nemrég külön videót is készítettünk, ezt alább tudjátok megnézni, a korábban még nem tettétek volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)