Hirdetés

Saját sorozatot kaphat Havas Jon, visszatérhet Kit Harington

|

Az HBO megkezdte Havas Jon saját sorozatának előkészítését - és ez nem előzményeket fog mesélni.

Hirdetés

A Trónok harca egyik leginkább kedvelt karaktere volt Havas Jon, avagy Jon Snow, akit a sorozatban Kit Harington alakított. Mivel az augusztusban debütáló Sárkányok háza sokkal régebben játszódik, ebben biztosan nem tűnik fel, de az HBO azt tervezi, visszahozza a figurát (és feltép néhány régi sebet).

The Hollywood Reporter beszámolója alapján korai fázisban tart a Havas Jon karakterére fókuszáló spin-off sorozat kidolgozása, de annyit már most tudni, hogy a tervek szerint a Trónok harca eseményei után játszódik majd.

Hirdetés

Érdekes húzás ez, tekintettel arra, hogy a fő sorozat befejezése finoman szólva is megosztotta a rajongókat, és ha egy folytatás készül, valamilyen formában mindenképp érinteni kell az ott történteket. Jon akkor északnak indult a Vadakkal, így van még mit mesélni a kalandjairól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindeközben a már biztosan bemutatkozó Sárkányok háza mellett készül a The Sea Snake, a Ten Thousand Ships, a Tales of Dunk and Egg, a The Golden Empire és számos animációs sorozat, de nem biztos, hogy ezek mindegyike eljut a megvalósításig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)