Hirdetés

Saját streaming szolgáltatást indít az RTL, reklámmentes változatot kap a TV2 Play

|

Jelentős átalakulások zajlanak a két nagy kereskedelmi csatorna háza táján.

Hirdetés

A Telex beszámolója szerint a Big Picture konferencia keretében jelentette be Kolosi Péter, az RTL programigazgatója, hogy az RTL Most helyét egy új streaming szolgáltatás, az RTL+ fogja átvenni, és hogy ne legyen kavarodás, a ma RTL+-ként ismert csatornát RTL Háromra nevezik át. Egyelőre nincs meg sem az indulás dátuma, sem az ár, viszont azt már most tudni, hogy 12 exkluzív tartalommal készülnek 12 hónapra, illetve magyar realityk, sorozatok, dokumentumfilmek és az RTL külföldi tartalmai kerülnek fel a kínálatba.

Itt lesz látható például a Zámbó Jimmy életéről szóló A Király, a Mellékhatás második évada, az On The Spot dokumentumfilmjei, egy celebes kvízműsor, a Gyertek át!, a Feleségek luxuskivitelben, valamint a cseh sorozat alapján készülő A Nagy Fehér Főnök, amiben lesz egy Rujder Vivien által életre keltett transznemű karakter. A fiatal felnőtteket a Ki vagy te? című sorozat célozza.

Eközben az RTL csatornáin folytatódik A mi kis falunk, az Apatigris, a Cápák között, a Drága Örökösök, jön a The Apprentice című műsor adaptációja Balogh Leventével, Álommeló címmel, ennek győztese pedig havi 3 milliós fizetésért dolgozhat új állásában. 2023-ban jön a Nyerő páros, a Survivor, A konyhafőnök, az X-Faktor és a Házasodna a gazda új évada is, illtve Kapitány Iván készít egy focis sorozatot Gólkirályság címen, egy női edzővel a főszerepben.

Hirdetés

Mindeközben a TV2 Csoport bejelentette, hogy átkereszteli a Fem3-at TV2 Klubra, és a TV2Play-re bevezeti a 499 forintos havidíjjal elérhető reklámmentes opciót. Visszatér a Zsákbamacska vetélkedő, a Sztárban Sztár, az Áll az alku Gundel Takács Gáborral, a Vigyázz, gyerekkel vagyok, illetve adaptálják a Family Feud vetélkedőt Stohl András vezetésével, és a Married at First Sight realityt is. Lesz új évada a Pepének, egy horvát licencből Hazatalálsz címmel csinálnak napi sorozatot Esztergályos Cecília és Törőcsik Franciska szereplésével, a TV2 Csoport különböző csatornáin pedig a Disney+-on elérhető tartalmakat is adják majd.

Az RTL Klub egyébként október 22-én nevet vált, elhagyja a Klub-ot, valószínűleg erre úszott rá gyorsan a TV2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)