Hirdetés

Saját The Walking Dead sorozatban tér vissza Rick és Michonne

|

Filmek helyett egy limitált sorozattal bővül hamarosan a The Walking Dead-univerzum.

Hirdetés

2018-ban még úgy volt, hogy a The Walking Dead sorozat legfontosabb szereplője, Rick Grimes három önálló filmben kap majd szerepet, ami elmeséli, mi történt vele a 9. évadban látott hősies önfeláldozását követően. A tervek most változtak, a San Diego Comic-Con során kiderült, hogy Andrew Lincoln és a Michonne-t alakító Danai Gurira egy hatrészes szériával fognak visszatérni a zombikkal teli világba.

"A sorozat folytatja majd Rick Grimes és Michonne utazását, szerelmi történetét. Scott M. Gimple, a The Walking Dead univerzum vezető tartalmi felelőse lesz a széria showrunnere, amely hat epizóddal veszi kezdetét 2023-ban" - állt az AMC hivatalos közleményében, ami azt sejteti, hogy van esély egy második menetre.

Hirdetés

Számíthatunk új karakterek felbukkanására, régiek visszatérésére. Gurira elmondta, alig várja már, hogy visszatérhessen a szerephez és a The Walking Dead-családhoz, valamint újra felvegye a katanát.

Bár a fő sorozat idén véget ér, a Fear the Walking Dead folytatódik, valamint érkezik az Isle of the Dead és a Tales of the Walking Dead is. Daryl Dixon szintén saját sorozatot kap, amiben eredetileg Carol is szerepelt volna, de Melissa McBride kiszállt a projektből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)