Hirdetés

Sam Neill és Laura Dern is visszatérhetnek a Jurassic World 3-ban?

|

A rendező nagyon szeretné visszahívni a Jurassic Park sztárjait.

Hirdetés

Az eredeti Jurassic Park színészei követhetik majd Jeff Goldblum mintáját és visszatérnek az új szériában. A rendező, Colin Trevorrow legalábbis nagyon szeretné.

Hirdetés

Trevorrow rendezte az első Jurassic World részt, és a harmadikért ismét ő felel majd. Ennek kapcsán beszélgetett kicsit vele az MTV stábja, akiknek mesélt a jövőbeli terveiről.

"Úgy éreztük, hogy A bukott birodalom tökéletes pillanat volt Malcolm visszatérésére. Ez volt az ő pillanata. Szeretném, ha ezt a többiek is, leginkább Laura Dern is megkaphatná, akinek valójában sosem volt meg a 'saját filmje'."

Persze egyelőre még semmi sem biztos, tekintettel arra, hogy a harmadik Jurassic World film készítése még nagyon az elejénél tart. Mi mindenképpen örülnénk, ha a régi sztárok visszanéznének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)