Hirdetés

Sam Neill súlyos betegséggel küzd, de nem fél a haláltól

|

Harmadik stádiumú vérrákkal kezelik a Jurassic Park 75 éves sztárját.

Hirdetés

Az új-zélandi színész önéletrajzi könyve, a Did I Ever Tell You This? (Meséltem már neked erről?) március 21-én esedékes megjelenése apropóján adott interjút a The Guardiannek. A brit napilap cikkén keresztül pedig ország-világ megtudhatta, hogy Sam Neillt a non-Hodgkin limfóma egy ritka változatával, angioimmunoblasztikus T-sejtes limfómával diagnosztizálták a Jurassic World: Világuralom forgatását követően.

Rögvest kemoterápiás kezelésnek vetették alá, ám az hatástalannak bizonyult, ezért egy új típusú gyógyszert próbáltak ki rajta. Ennek hatására szerencsére eltűntek a daganatai, ugyanakkor élete végéig szednie kell majd.

Hirdetés

Neill, akinek legismertebb szerepe Dr. Alan Grant a Jurassic Park franchise-ból, az interjú során egy percig sem tagadta, hogy kemény pillanatokat élt át az elmúlt évben. Életrajzi könyvét kapásból azzal nyitja, hogy valószínűleg haldoklik, és ha mindent be akar még fejezni, amit szeretne, akkor muszáj iparkodnia.

"Azoknak a sötét pillanatoknak köszönhetem, hogy értékelek minden egyes napot és végtelenül hálás vagyok a barátaimnak. Egyszerűen csak elégedettséggel tölt el, hogy élek"

- fogalmazott Neill, aki az interjú egy pontján kijelentette, hogy nem fél a haláltól, de határozottan bosszantónak találná. Szeretne még egy vagy két évtizedet, hogy lássa felcseperedni az unokáit, fejlődni és növekedni a nemrég ültetett olajfáit és ciprusfenyőit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)