Hirdetés

Sam Raimi csak egy feltétellel rendezne új Pókember-filmet

|

Sam Raimi nem feltétlenül zárkózik el attól, hogy újabb Pókember-filmet rendezzen, ám a sztárjáról nem hajlandó letenni.

Hirdetés

Mondani sem kell, hogy nagy sikert arattak a Tom Holland főszereplésével készült Pókember-filmet, de semmiképpen nem feledkezhetünk meg arról, hogy a Tobey Maguire főszereplésével készült trilógia nagy szerepet játszott abban, hogy kitapossa az ösvényt a modern szuperhősfilmek megállíthatatlan áradatának.

A filmeket rendező Sam Raimi legutóbb a Doctor Strange 2 kapcsán tért vissza a Marvel-filmek világába, ám egy interjúban elárulta, hogy szívesen folytatná a Pókember-filmek rendezését is, persze csak akkor, ha teljesülne egy nagyon fontos feltétel.

Hirdetés

Raimi az LA Times magazinnak adott nemrég egy interjút, ahol természetesen a Pókember-filmek is szóba kerültek és mikor a rendezőt megkérdezték róla, hogy visszatérne-e a karakterhez, akkor elég egyértelműen fogalmazott:

"Imádom a Pókembert, és imádom Tom Hollandot a szerepben. De ha én készítenék egy újabb Pókember-filmet, akkor valószínűleg Tobey-val tenném, különben eltörné a nyakam."

A Pókember: Nincs hazaút során Maguire is visszatért a szerepbe, tehát a Marvel filmes univerzumának jelenlegi állása szerint ennek nem lenne akadálya, persze kérdés, hogy a stúdió fejesei mennyire látják a potenciált abban, hogy visszatérjen a karakter.

Ti mit gondoltok? Őrülnétek egy újabb Tobey Maguire-féle filmnek?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)