Hirdetés

Sam Raimi veheti át a Doctor Strange 2 rendezését

|

Az első Pókember trilógia rendezője visszatérhet a Marvel univerzumhoz, ezúttal egy sokkal varázslatosabb film rendezésére.

Hirdetés

Sokan azt gondolják, hogy Sam Raimi a modern képregény filmek nagybácsija, így most sokan fogják nagy örömmel hallani, hogy a nagy öreg visszatérhet a Marvel univerzumhoz. A Variety jelentése szerint a háttérben épp arról tárgyalnak az érintettek, hogy Raimi átvegye-e Scott Derrickson helyét a Doctor Strange 2 rendezői székében.

Hirdetés

Képregényes körökben Raimi munkásságát a Pókember trilógiáról ismerjük, de az Evil Dead franchise rendezőjeként is komoly hírnevet szerzett magának. A legenda alig rendezett bármit az elmúlt évtizedben, így ez komoly visszatérés lenne a számára.

Persze ha már Sam Raimi, felmerült a kérdés, hogy a multiverzumos kaland során viszontláthatjuk-e majd Tobey Maguire Pókemberét. A mindig tettre kész BossLogic már el is játszott az ötlettel.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness egyes jelentések szerint gazdagon operál félelmetes, horrorisztikus képekkel, ha pedig valamihez, akkor ahhoz Sam Raimi kétségtelenül ért. Ti mit szólnátok, ha a rendező belenyúlna az MCU-ba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)