Hirdetés

Immár hivatalos: megvan a Doctor Strange in the Multiverse of Madness új rendezője

|

Eddig is sejteni lehetett, de most már végre nem kell találgatnunk, megérkezett a hivatalos megerősítés.

Hirdetés

Már februárban lehetett hallani arról, hogy Sam Raimi veheti át a Doctor Strange 2 rendezését. Azóta kvázi nyílt titoknak számított, hogy a stúdió és a rendező megegyezésre jutottak, de most végre valahára már a hivatalos megerősítés is megtörtént. 

Hirdetés

Raimi jelenleg saját Quibi-sorozatát, a 50 States of Frightot promózza, és az egyik interjú során bizony elismerte, hogy valóban elvállalta a Doctor Strange in the Multiverse of Madness rendezését. Az interjú során egyébként felmerült a Pókember 2 egyik mókás kikacsintása is, ebben a moziban ugyanis az egyik jelenetben azon agyalnak a Hírharsonánál, hogyan nevezzék a film főgonoszát (Doktor Oktopuszt), és a Doktor Strange név is felmerül, mire J. Jonah Jameson azt mondja, hogy ez már foglalt. 

A rendező azt is elmondta, hogy kölyökként imádta Doktor Strange karakterét, de a favoritja azért mindig is Pókember és Batman volt - Strange dokit nagyjából az ötödik helyre teszi kedvenc szuperhősei rangsorában. 

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness a jelenlegi tervek szerint 2021 novemberében kerül majd a mozikba. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)