Hirdetés

Sam Raimi több Evil Dead-filmet akar

|

A horrorrajongóknak nincs mitől tartaniuk: a Gonosz halott nem akar a sírban maradni.

Hirdetés

Napjainkban nagy horror franchise-ok feltámadását láthatjuk mozitermek-szerte. A Sikoly VI visszahozza az ismerős fehér maszkot, és hamarosan a Gonosz halott is visszatérhet a vászonra az Evil Dead Rise című folytatással.

Az új Evil Dead-filmben Sam Raimi keze is benne volt, akinek olyan mozikat köszönhettünk, mint a klasszikus Pókember-trilógia, a Doctor Strange az őrület multiverzumában, és persze az Evil Dead első néhány felvonása. Az új epizódon ugyan csak producerként dolgozott, de ettől még apadt el szeretete a franchise felé.

Hirdetés

Raimi az Empire Magazine-nek adott interjújában elmondta, hogy imádja a Gonosz halott-filmeket, és kifejezetten szeret annak főszereplőjével, Bruce Campbellel együtt dolgozni. Elmesélte, hogy korábban is rengeteg terve volt a széria folytatására:

"Nagyon érdekelt voltam Mia karakterében. Szóval beszélgettünk sokat annak idején egy Evil Dead IV-ről, és az univerzum másik ágáról. Aztán jöttek ütközések és az egész az Ash vs Evil Deaddé alakult át. Ettől függetlenül mindig azt éreztem, hogy lenne hely mindkét projektnek az idővonalon. Még mindig úgy gondolom, hogy rengeteg különböző Evil Dead filmet csinálhatnánk. Szerintem egyik sem ütné a másikat."

Raimi nagyon szívesen dolgozna még együtt Campbellel, akivel évtizedek óta fenntartják a barátságukat, és persze Rob Taperttel, akivel együtt dolgoztak már a franchise legelső epizódján is.

"Imádok Campbellel és Robbal alkotni. Imádom, mint producer, mert elképesztő partnerekről van szó. Remélem, hogy még dolgozhatunk majd együtt a jövőben."

Campbell egyébként hivatalosan letette Ash szerelését 2018-ban, de mindig vannak egy pletykák arról, hogy egy animációs film kedvéért visszatérhet vagy kisebb cameókban felbukkanhat. Meglátjuk, hogy mi lesz ebből, de a lényeg, hogyha Raimin múlik, akkor bőven lesz még Evil Dead.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)