Hirdetés

Samuel L. Jackson felért a csúcsra, macska lesz az új filmjében

|

Nick Fury megformálója és megannyi emlékezetes mozifilm sztárja is csatlakozik a Garfield stábjához.

Hirdetés

Szegény Samuel L. Jacksonnak nemrég komoly traumát kellett feldolgoznia, hiszen valósággal sokkolta a hír, hogy nem ő a legtöbbet káromkodó színész Hollywoodban, azt pedig valószínűleg még nehezebb megemésztenie, hogy kik előzik meg a rangsorban. Ám mivel elég nagy munkabírású színészről van szó, akinek most is több projekt jár a megvalósítás különböző fázisaiban, elképzelhető, hogy idővel javíthat a helyezésén.

Tévés fronton ott az MCU-ba tagozódó Secret Invasion, ami pedig a mozit illeti, idén mutatják be a Paws of Fury: The Legend of Hank animációs filmet, jövőre pedig A Hangya és a Darázs: Kvantumániában, valamint a Marvelekben bújik ismét Nick Fury bőrébe. Később láthatjuk majd az Argylle-ban (Matthew Vaughn kémfilmje) és Az utolsó sárkány című 1985-ös harcművész vígjáték remake-jében.

Hirdetés

Egyáltalán nem úgy tűnik tehát, mintha unatkozna, mégis elvállalt egy újabb szerepet az imént felsoroltakon túl, méghozzá az Alcon Entertainmnet Garfield animációs filmjében. Abban, amelyben Chris Pratt hangján szólal meg a világ leglustább macskája, aki mindennél jobban gyűlöli a hétfőket és él-hal a lasagnéért. Jackson egy új karaktert kelt majd életre, aki Jim Davis egyetlen képregénycsíkjában sem tűnt fel soha, ő lesz Vic, Garfield apja.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Sony Pictures által forgalmazott animációs filmet a jelenlegi tervek szerint 2023. november 22-én mutatják be az Amerikai Egyesült Államokban. A produkció egyébként több mint két évtized elteltével ismét összehozta a 2000-es Eszeveszett birodalom (The Emperor's New Groove) alkotópárosát, Mark Dindal rendezőt és David Reynolds forgatókönyvírót. Meglátjuk, hogy ugyanilyen vicces lesz-e a végeredmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)