Hirdetés

Samuel L. Jackson visszatérne Mace Winduként a Star Wars univerzumába

|

A színészen bizony nem múlik, hogy újra a mozivásznon láthassuk a lila fénykardot forgató karaktert.

Hirdetés

Az elmúlt években rengeteg nagy sikerű filmben láthattuk Samuel L. Jacksont, de a Star Wars-rajongók számára sem ismeretlen a színész neve, hiszen fontos szerepet játszott az előzménytrilógiában. Ráadásul a jelek szerint ismét szívesen magára öltené a Jedi köpenyt.

Hirdetés

Mace Windu karrierje elég csúfos véget ért a Star Wars III-ban, amikor levágták a kezét, aztán egész egyszerűen a mélybe hajították a Jedi mestert. Viszont a karaktert játszó Samuel L. Jackson a The Late Show műsorban megerősítette, hogy szívesen eljátszaná ismét a szerepet. Ráadásul szerinte simán vissza lehetne hozni Windut, mivel már korábban is voltak egykezű, fénykardot forgató Jedik a Star Wars történelmében.

"A Jedik hihetetlen magasságokból tudnak leesni anélkül, hogy meghalnának, pont, mint a macskák."

- érvelt a színész.

Szerintetek hogyan lehetne visszavezetni a sztoriba Mace Windut?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)