Hirdetés

Samuel L. Jackson nem bírja elengedni a Star Wars univerzumot

|

Palpatine szenátor látszólag végzett Winduval, Samuel L. Jackson azonban másképp gondolja.

Hirdetés

2019-ben a The Late Show With Stephen Colbertben egyszer már szóba került, hogy Samuel L. Jackson milyen szívesen visszatérne a Star Wars franchise-hoz, a színész ugyanis úgy érzi, még maradt benne egy kis Mace Windu, akit szívesen szabadjára engedne.

Az amerikai színész most újra hangot adott a véleményének, miszerint a karaktere nagyon is életben van, és itt az idő, hogy visszatérjen a filmvászonra. Jackson a Happy Sad Confused podcastben beszélt arról, mennyire vágyik rá, hogy visszatérhessen Mace Winduhoz, aki egy látványos párbaj végén először elvesztette a jobb karja egy részét, majd egy durva áramütés kíséretében kirepült Palpatine szenátor szobájából.

Hirdetés

Ugyan a karaktert okkal hisszük halottnak, Jackson másképp vélekedik:

"Ugyan úgy gondolok rá, mint a Jurassic Parkos karakteremre. Ott van valahol és egy kézzel lovagol épp egy velociraptort. Nagy múltja van azoknak az embereknek, akik egy kézzel tértek vissza a Star Wars világába."

Ugyan az elmúlt években nem történt előrelépés ezzel kapcsolatban, ennyire széles lehetőségei nem is voltak soha Mace Windunak a visszatérésre. A Star Wars franchise mostanra sosem látott méreteket öltött, amit számos spin-off sorozat és film is kísér, így simán elképzelhető, hogy a jövőben végre Samuel L. Jackson is visszatérhet.

Ti mit gondoltok? Érdemes lenne feltámasztani Mace Windu karakterét valamilyen formában?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)