Hirdetés

Nick Fury visszatérhet a Pókember: Hazatérés folytatásában

|

Legalábbis Samuel L. Jackson teaserei erre engednek következtetni.

Hirdetés

A Captain Marvel forgatásai nemrég fejeződtek be, de a Nick Fury-t alakító Samuel L. Jackson már lehet, hogy a Pókember: Hazatérés folytatásán dolgozik.

Hirdetés

Nick Fury karaktere a címszereplő mellett gyakorlatilag főszereplő lesz a filmben. A Captain Marvelben egy fiatalított, még mindkét szemére látó Fury-t látunk majd, de Jackson teaserei alapján nagyon valószínű, hogy a S.H.I.E.L.D. "Bad MotherF***ere" visszatér a Spider-Man: Far From Home-ban. Jackson az Instagramjára posztolt egy névjegykártyával kezdő képsorozatot, ami a jelenkori Nick Fury-hoz kapcsolódik:

Back to the familiar, the comfortable, the lovably fierce! Loving today’s mood!#Can’tkeepagoodmandown#deliriouslyfurious

Samuel L Jackson (@samuelljackson) által megosztott bejegyzés,

Ti örülnétek Samuel L. Jackson és karaktere visszatérésének a további MCU filmekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)