Hirdetés

Samuel L. Jacksonban egy világ omlott össze, amikor megtudta, hogy nem ő a legtöbbet káromkodó színész Hollywoodban

|

Meg van róla győződve, hogy hiba csúszott a számításba, mert kizárt, hogy bárki megelőzze ezen a listán.

Hirdetés

Idén már a 74. évét tapossa Samuel L. Jackson, aki igencsak messzire jutott az Amerikába jöttem aprócska mellékszerepétől (ő volt az a pórul járt rabló, akit Eddie Murphy könnyedén lefegyverezett, majd Arsenio Hall tartott sakkban). Tartalmas pályafutása során megküzdött szuperképességű gazfickókkal, földönkívüliekkel, Darth Sidiousszal, egy repülőt elárasztó kígyókkal és még egy óriásgorillával is, de volt, hogy cápaeledelként vagy dinoszaurusztápként végezte. Továbbá számos alkalommal keveredett összetűzésbe a törvénnyel, a Ponyvaregényből és a Jackie Brownból sem épp jófiúként emlékszünk rá. Bár szerepei változatosak, a többségükben az a közös, hogy nem tesznek lakatot az általa megformált karakterek szájára, ezért Hollywood legtöbbet káromkodó színészeként él a köztudatban. Nos, mint kiderült, ez a legenda hamis.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumát Nick Fury jelmezében erősítő Samuel L. Jackson nemrég Jimmy Fallon vendége volt a The Tonight Showban, ahol a házigazda a Buzz Bingo felmérése alapján közölte vele, hogy tulajdonképpen két színész is megelőzi a listán, mert az ő filmvásznon elhangzott 301 szitokszava csupán a bronzéremre volt elég. Leonardo DiCaprio jócskán megelőzi 361 káromkodással, de még rajta is túltesz Jonah Hill, akinek 376 alkalommal hagyták el olyan kifejezések a száját, amelyeket bizonyos idősávokban garantáltan kisípolnának. Egyébiránt Adam Sandler a negyedik 295, Al Pacino pedig az ötödik 255 szentségeléssel. Jackson persze nem akarta elhinni, hogy pont Jonah Hill nyomta le ebben a kategóriában.

"Ez baromság. Úgy értem, ez kizárt. Nem, képtelenség. Jonah Hill, komolyan? És Leo? Ilyen egyszerűen nincs. Nem hiszem el. Valaki tuti elszámolta magát"

Abban mindenesetre egyetértettek Fallonnal, hogy egy bizonyos káromkodás kimondásának, amely valósággal összeforrt Jacksonnal, és az NBC-n nem kerülhetett adásba, vitathatatlanul ő a bajnoka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)