Hirdetés

Ősemberes sorozatot készít a Samurai Jack alkotója

|

Primal címmel érkezik Genndy Tartakovsky legújabb dobása.

Hirdetés

Gondolom nem vagyok egyedül a Samurai Jack sorozat iránti imádatommal, szóval biztosan közületek is sokan fognak örülni az Adult Swim döntésének. A tévécsatorna ugyanis berendelt egy új Genndy Tartakovsky sorozatot, amiből már egy rövidke előzetest is tudunk mutatni. 

Hirdetés

Idén összel fog elstartolni a Primal, ami egy prehisztorikus világba vezet el bennünket. Vérből és erőszakból a jelek szerint nem lesz hiány, ősember főszereplőnk és a helyi élővilág nem épp baráti kapcsolatokat ápol. Tavaly nyáron egyébként a Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció népszerűsítése közben (igen, ez a trilógia is Tartakovsky nevéhez fűződik, nem csak a Samurai Jack és a Klónok háborúja) a rendező elmondta, hogy erősen fontolgatja egy egész estés Samurai Jack film tervét is. Én személy szerint nagyon hálás lennék egy ilyen moziért, de addig is itt lesz nekünk a Primal. 

Ti várjátok Genndy Tartakovsky új sorozatát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)