Hirdetés

Mennyire lehetne működőképes egy online Comic-Con?

|

Nem is annyira elképzelhetetlen, hogy a szervezők az interneten keresztül bonyolítsák le a rendezvényt.

Hirdetés

Újabb közkedvelt eseményt tett tönkre a koronavírus-járvány, ugyanis előző héten érkezett a hír, hogy elmarad a San Diego Comic-Con 2020. Nyilván rengeteg rajongó nem örül a nagyszabású találkozó lefújásának, de szerencsére közel sem olyan biztos, hogy teljesen nélkülöznünk kell majd a bulit idén.

Hirdetés

Joggal merülhet fel sokakban, hogy esetleg online is meg lehetne tartani az idei Comic-Cont, vagy legalábbis egy részét, ugyanis van már példa ilyesmire. A szintén törölt SXSW Film Festival 2020 szervezői úgy oldják meg ezt, hogy az Amazon Prime Video szolgáltatásán rövid időre elérhetővé teszik azokat az alkotásokat, amiket eredetileg a rendezvényen mutattak volna be. Sőt, az idei Annecy International Animated Film Festival, illetve a Tribeca Film Festival is az internet segítségével igyekszik majd kárpótolni a rajongókat.

Tekintettel arra, hogy milyen jellegű újdonságokat szoktak bejelenteni a San Diego Comic-Conon, nagy valószínűséggel online is simán működhetne az esemény ezen része. Az új filmek és sorozatok előzeteseit könnyedén el lehetne juttatni a neten keresztül a rajongókhoz, ráadásul így még azok is megnézhetnék ezeket a kedvcsinálókat, akik nem tudtak eljutni San Diegóba. Mindemellett a stúdióknak garantáltan költséghatékonyabb lenne az online részvétel, és az élő közvetítések során akár a sztárok is beköszönhetnének otthonról.

Persze ez egyelőre pusztán csak elmélkedés, mivel még nem tudjuk, hogy terveznek-e ilyesmit a szervezők. Ti örülnétek egy online Comic-Connak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)