Hirdetés

Eldőlt a San Diego Comic-Con sorsa

|

Nyilvánosságra hozták döntésüket a rendezvény szervezői, így mostantól senkinek sem kell azon törnie a fejét, hogy megtartják-e a képregényipar legfontosabb éves eseményét 2020-ban.

Hirdetés

Több fontos esemény is elmarad idén a világban tomboló koronavírus-járvány miatt, és nemrég már a San Diego Comic-Con kapcsán is elég vészjósló hírek érkeztek. Most viszont megerősítették, hogy mi lesz a nyárra tervezett esemény sorsa.

Hirdetés

A szervezők nemrég bejelentették, hogy elmarad a San Diego Comic-Con 2020. Nem is túlságosan nehéz kitalálni, miért született meg ez a nehéz döntés, ugyanis a rendezvény lefújásának oka egyértelműen a koronavírus, mivel a járvány az Egyesült Államokban is alaposan megnehezíti az emberek életét. Egy ekkora volumenű esemény megtartása pedig valószínűleg elég komoly egészégügyi kockázatot jelentett volna a jelenlévőkre nézve.

A következő San Diego Comic-Con így elvileg 2021. július 22. és 25. között kerül megrendezésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)