Hirdetés

Sapkalopás és halálos fenyegetés - 24 órás védőőrizetig fajult a Paul tesók és Mayweather műbalhéja

|

Biztosan izgalmas lesz majd Floyd Mayweather és Logan Paul bunyója, de az előtte kavart mesterséges kakaskodás is van annyira szórakoztató, mint egy parádés bohózat.

Hirdetés

Az már jó ideje tudjuk, hogy a videósból lett önjelölt bunyós, Logan Paul hamarosan összecsap a ringben Floyd Mayweather profi ökölvívóval. Nemrég beszámoltunk arról a műbalhéról is, mely során Logan testvére, Jake Paul ellopta Mayweather sapkáját nyilvánvalóan azért, hogy utána komoly pénzt kovácsoljon az egész "balhéból" - azért az időzőjel, mert elég nehéz elhinni azt, hogy a felek komolyan gondolják ezt a kiscsoportos kakaskodást, értelemszerűen az egész a pénzről szól.

A Paul tesóknak pedig most sikerült új szintre emelniük a kamut, ugyanis bár nem tettek rendőrségi feljelentést azért, mert Mayweather "halálosan megfenyegette őket", azért tartanak annyira a bokszolótól, hogy 24 órás védőőrizetet kérjenek, minden percüket testőrök hada biztosítja a "nagy" meccsig. 

Hirdetés

Egész pontosan arról volt szó, hogy az ominózus sapkalopás közben Mayweather azt kibálta Jake Paul felé, hogy "I'll kill you!", vagyis "meg foglak ölni!". Logan szavaival élve egy ilyen komoly és brutális fenyegetés bizony nem más, mint egy "p*csa sz*rság, tesó". Kár is lenne ezzel vitába szállni. Tesó.

Mayweather egyébként korábban azt is mondta, hogy simán elintézné egyszerre mindkét Paul tesót a ringben, de erre értelemszerűen nem kerül majd sora. Ennek oka is végtelenül egyszerű: bolondok lennének a szervezők egy etap alatt letudni mindkét bunyót, mikor most reális esély van arra, hogy a Mayweather-Logan összecsapás után (amiért elvileg a videós nagyjából 20 millió dollárt tesz zsebre) később összejöjjön egy másik meccs Jake ellen is. 

Miért megy bele az egykor szebb napokat is látott Mayweather mindebbe? Nos, elvileg többet fog most felmarkolni ezért az mérkőzésért, mint Conor McGregor elleni 2017-es meccséért. Akkor 280 millió dollárt kapott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)