Hirdetés

Sarah Michelle Gellar örül, hogy végül elkaszálták a Kegyetlen játékok sorozatot

|

Az eredeti tervek szerint ő is szerepelt volna a tévésorozatban, ami 17 év után akarta folytatni az eredeti történetet.

Hirdetés

Egy teljes generáció meghatározó filmje volt az 1999-es Kegyetlen játékok, melyben többek között Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon, valamint Selma Blair kapták meg a főbb szerepeket. Kevesen tudják, de egy adaptációról van szó, Pierre Choderlos de Laclos francia író 1782-ben, Les Liaisons dangereuses címmel megjelent regényét ültették át modern, középiskolás környezetbe az alkotók. 

A kultfilm később kapott két jóval gyengébb folytatást, illetve 2015-ben még musical is készült belőle. Ugyancsak 2015-ben jelentette be az NBC, hogy egy új tévésorozatot készítenének, ami nem valamiféle reboot vagy remake lenne, hanem az eredeti mozifilm folytatása.

Hirdetés

Az új sorozat története szerint 17 évet ugrottunk volna előre az időben. A széria Bash Casey, vagyis Sebastian Valmont és Annette Hargrove fia kalandjait követte volna nyomon, miután megtalálja néhai édesapja naplóját. 2016-ban megtudtuk, hogy Bash karakterét Taylor John Smithnek szánták, de hamar kiderült az is, hogy maga Sarah Michelle Gellar is visszatért volna Kathryn Merteuil szerepében az eredeti tervek szerint. Ugyanezen év márciusában fény derült arra is, hogy Reese Witherspoon biztosan nem fog újrázni, az ő szerepét, vagyis Annette Hargrove karakterét Kate Levering kapta volna meg.

2016 októberében végül az NBC bejelentette, hogy kukázzák az egész projektet. Sarah Michelle Gellar pedig most ennek kapcsán nyilatkozott a The New York Timesnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Gellar elmondta, hogy már az első nap érezte, nincs rendben a koncepció, szerinte a Kegyetlen játékok egészen egyszerűen nem egy olyan alapanyag, amiből tévésorozatot kellene csinálni, vagy ha mégis ez lesz a franchise sorsa, akkor az már nem az a Kegyetlen játékok lesz, amit ő anno 1999-ben forgatott. Végeredményben így tehát hálás volt azért, hogy törölték a folytatás terveit.

Tavaly októberben egyébként az IMBd TV is bejelentette, hogy készítenek egy rebootot, ehhez viszont már nincs semmiféle köze Sarah Michelle Gellarnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)