Hirdetés

Sarah Michelle Gellarnek megvan a véleménye arról, ahogy a Marvel női karaktereit darabokra cincálják a nézők

|

Alaposan beolvasott az egykori Buffy a trolloknak az MCU női szuperhősei kapcsán.

Hirdetés

Sarah Michelle Gellar neve a legtöbbeknek valószínűleg a Kegyetlen játékokból, a két Átok mozifilmből (The Grudge), vagy leginkább a Buffy, a vámpírok réme tévésorozatból lehet ismerős. Az immár 45 esztendős színésznő most annak kapcsán szólalt meg, ahogy szerinte a nézők a Marvel női karaktereivel bánnak.

Freddie Prinze Jr. felesége ugyanis elmondta, jelenleg gyakorlatilag visszafelé tartunk az időben, ugyanis a rajongók azonnal szétcincálják a női karaktereket abban az esetben, ha egy Marvel-moziban éppenséggel egy szuperhősnő lesz a központi szereplő. 

Hirdetés

Gellar a The Guardiannek adott egy interjújában kifejtette, sajnos a nézőközönség messze nem olyan elfogadó, mint amilyennek lennie kellene, még mindig csak férfi szuperhősöket tudnak elképzelni. Kitért arra is, hogy más műfajokban, például a horrorban simán elfogadottá vált a női főhős (nyilván ő is sokat tett ezért a Buffy sorozattal).

A színésznő "szétcincálás" alatt minden bizonnyal olyan esetekre gondolt, mint mikor review-bombing áldozata lett a Ms. Marvel sorozat vagy épp a Marvel Kapitány mozifilm, amire már azelőtt záporoztak a negatív értékelések az IMDb-n és más platformokon, hogy egyáltalán bemutatták volna őket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)