Hirdetés

Egy járványügyi szakértő szerette volna, hogy Brad Pitt játssza el őt, úgyhogy Brad Pitt eljátszotta

|

A koronavírus-járvány ellenére sem áll le az Egyesült Államok egyik legkedveltebb műsora, a Saturday Night Live.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban is súlyos problémákat okoz a koronavírus, így többek között számos éjszakai showműsor részeit sem lehet a jól megszokott módon, vagyis a stúdióban leforgatni. Ám az internetnek és a hírességek meglepően jó technikai felszereltségének köszönhetően azért egész jó alternatívákat lehet kitalálni.

Hirdetés

A Saturday Night Live például elindította a műsor At Home kiadását, aminek az a lényege, hogy a szereplők az önkéntes karanténból, videós formában prezentálják a különböző vicces jeleneteket. Azt sem lehet tudni előre, hogy ki lesz az adott epizód házigazdája, valamint a zenés műsor előadója. Ezúttal például Brad Pitt fogadta a nézőket, aki Dr. Anthony Faucit, a járvány miatt ismertté vált orvost játszotta el. Faucit korábban megkérdeznék, hogy ha valaki eljátszaná őt az SNL-ben, Ben Stiller vagy Brad Pitt lenne-e, amire ő gyorsan rávágta utóbbi nevét.

A zenés vendég pedig nem más volt, mint Miley Cyrus, aki a Pink Floyd egyik jól ismert dalát, a Wish You Were Here-t adta elő.

Nektek hogy tetszettek a fenti produkciók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)