Hirdetés

Napi büntetés: nem könnyű a Középkorú Nindzsa Teknőcök élete

|

A Saturday Night Live legutóbbi adásában megnézhettük, hogyan élik ma felnőtt mindennapjaikat az egykori Tini Nindzsa Teknőcök.

Hirdetés

A Saturday Night Live adásait minden örömmel nézzük, de a legutóbbi rész különösen kedves volt a szívünknek. Egy mókás animációs jelenetben ugyanis ezúttal azt képzelték el az SNL eszement elméi, hogyan telnének a Tini Nindzsa Teknőcök hétköznapjai, ha bizony felettük is eljárt volna már az idő. 

Hirdetés

Az egykori tinikből így "Middle-Aged Mutant Ninja Turtles", vagyis Középkorú Nindzsa Teknőcök lettek, akik olyan problémákkal küzdenek meg, mint a válás, a növekvő sörhas, az orvostól várt para teszteredmények, vagy épp azon tanakodnak, hogy illene-e elmenniük Oroku Saki, vagyis Zúzó temetésére. A pár perces kis szösszenet csöpög a fekete humortól, ha viszont vevők vagytok az ilyen sötétebb komédiára, akkor garantáltan imádni fogjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)