Hirdetés

Daredevil - petíció indult a sorozat megmentéséért

|

Még a sorozat egyik szereplője, Vincent D'Onofrio is lelkesen támogatja a kampányt. Ha pedig a Vezér mondja, akkor bizony folytatni kell...

Hirdetés

Rengeteg rajongó vette csalódottan tudomásul, hogy a Netflixen futó Daredevil sorozat három évad után már nem folytatódik.

Hirdetés

A döntés már hivatalos, ennek ellenére komoly petíció indult a sorozat megmentése érdekében. Vincent D'Onofrio, a sorozatban Wilson Fisket alakító színész is beállt a kezdeményezés mögé, hogy még több emberhez jusson el az üzenet.

A SaveDaredevil.com oldalon gyűlnek az aláírások, és a közvetlenül a weblapról lehet írni a Marvel, a Netflix, a Hulu, a Disney és az Amazon képviselőinek. Az elérhetőségek listáját folyamatosan frissítik, a petíciót pedig a cikk írásakor már 35 ezren írták alá.

Kicsit hasonló volt a helyzet tavaly a Lucifer esetében, amelyet a FOX 3 évad után kaszált, viszont a éppen a Netflix lett akkor a megmentő, felkarolva a sorozatot a negyedik évadra, amelyben valamennyire biztos közrejátszott a Save Lucifer rajongói kampány is.

Aztán persze az sem kizárható, hogy a Disney akarja majd saját streaming szolgáltatásán keresztül tovább építeni a Marvel tévés univerzumot, és ez az egész közjáték csak ezt a bejelentést vetíti elő.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)